КРАІЛ вимагає закрити доступ до нелегальних азартних вебсайтів в Україні

Тасия Волкова
Тасія Волкова
8308
КРАІЛ вимагає закрити доступ до нелегальних азартних вебсайтів в Україні

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала вимоги щодо закриття доступу до низки нелегальних азартних вебсайтів в Україні, що працюють без відповідної ліцензії.

КРАІЛ за результатами засідання, що відбулося 28 травня, направила вимоги обмежити доступ до вебсайтів, які організовують, проводять або надають доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії. Вебсайти, які підпадають під ці вимоги, включають:

Ці вебсайти порушують чинне законодавство України в сфері азартних ігор, оскільки надають доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії КРАІЛ. Власники цих сайтів мають закрити до них доступ упродовж трьох робочих днів.

Також КРАІЛ зобов’язала постачальника послуг хостингу Cloudflare Inc. протягом трьох робочих днів обмежити доступ гравців до вебсайту slotomen.com, який використовують для організації та проведення азартних ігор без відповідної ліцензії.

Гравців закликають бути обачними та користуватися лише легальними платформами, які мають відповідні ліцензії. Це забезпечить безпеку їхніх фінансових операцій та особистих даних, а також гарантує, що всі виграші будуть виплачені відповідно до правил.

Джерело: gc.gov.ua

Популярні новини